Nu am fost inzestrata de natura cu buze pline, voluminoase, si intotdeauna am fost atrasa de glossurile sau diversele serumuri care contineau “pumping” in nume, si promiteau volum. N-am fost nici atrasa de mirajul umplerii buzelor cu acid hialuronic, si nici nu sunt la curent cu diversele proceduri de marire a buzelor, simt ca daca as purcede la asemenea proceduri, nu m-as mai simti eu in oglinda, si ar trebui sa inventez pe altcineva. Stiu ca suna ciudat, poate e doar o preconceptie care va trece o data cu inaintarea in varsta, dar sper totusi ca anii sa fie blanzi cu mine si sa nu ma faca sa alerg spre tot felul de proceduri chirurgicale. Pana la urma totul depinde de ieri, dar mai ales de azi, de modul in care avem grija de corpul nostru, de tenul nostru, dar mai ales de psihic.
Dupa cum spuneam, am tot incercat diverse glossuri care promiteau volum. De la Stilla pana la Givenchy, Fusion, Sephora, preferatul meu fiind pana nu demult Sexy Mother Pucker de la Soap and Glory, adauga volum vizibil, hidrata binisor, dar din pacate pisca destul de rau, si nici nu se mai gaseste la noi in tara.
Am mai incercat diverse glossuri Dior Addict, sunt printre preferatele mele, incat hidrateaza buzele, se pot aplica fara balsam in prealabil, nu sunt lipicioase, (urasc glossurile lipicioase, inainte preferam doar rujuri pentru ca aveam oroare de firele de par lipite de buze), si ofera acea stralucire luxurianta, care le face sa-si merite banii.
Dior Addict Lip Maximizer e de departe glossul meu preferat, il am tot timpul in geanta, si vara si iarna. Ofera luciu, luminozitate, si un plus considerabil de volum, totul intr-o nuanta piersicie care flateaza orice nuanta de ten. In acelasi timp, e si tratament, in doua saptamani de aplicare zilnica volumul buzelor e amplificat datorita colagenului activ aflat in componenta. Chiar am observat asta, si am fost intrebata daca mi-am facut vreo modificare la buze. Eu il port singur pe buze atunci cand am ochii putin mai conturati, sau cand vreau sa am buzele accentuate, il port peste orice creion. Combinatia mea  preferata e sa-l port peste Posie tint de la Benefit, am primit multe complimente astfel.
Eu sunt fericita ca mi-am gasit glossul preferat, and this way my daddy’s money were spent wisely :))
Va las mai jos cu poze in care am glossul aplicat, imi pare rau ca nu am facut si poze before…

image

image

image

image

Si o poza cu el aplicat peste Posie Tint:

image

Thanks for your visit, stay stylish!